Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"My Everything" Album Dalok

ariana-grande-my-everything_0.jpg

 

 

 

A második lemezről...       : )

 

Cikkek

2016.08.11

"You Don't Know Me"

Személyes vélemény/néhány szó: a dal magáért beszél. Kitűnő példa számunkra arról, hogy ne akarjunk senkit sem megváltoztatni azért, mert nekünk nem tetszik a stílusa, személyisége. Ariana szépen elénekli, hogy nem kíván senki elvárásainak megfelelni, és ez így helyes. Igaz, sokszor átrágjuk magunkat mások látásmódjain, valamint nem egyszer ékelődik be az elménkbe egyes emberek bántó megjegyzései, ám nem szabad hagyni, hogy ez uralkodjon rajtunk, és az önbecsülésünkön. A dalban egyébként ki is emeli az énekesnő, hogy ha folyton mást akarnak benne meglátni (egy tökéleteset), akkor egy idő után nem fognak győzni utána hajkurászni („azután nem fogsz tudni kutatni utánam” –szó szerint), magyarán a régi önmagát már soha sem fogják tudni megtalálni. 

Nagyon tetszik a dal, és egyetértek a szövegével is! Remélem, tetszett a fordításom.  : )

 (Első közzététel időpontja: 2015. augusztus. 9.)

(A fordításhoz katt a teljes bejegyzésekhez!)

 
Teljes bejegyzés

2016.08.11

"Love Me Harder"

Személyes vélemény/néhány szó: hathatós szerzemény szerintem. Tetszik a hangzásvilág, az üzenet, és a két énekes hangja valóban jól cseng egymás mellett. Véleményem szerint mindenképp megéri a többszöri meghallgatása. ;) Úgy ennyi…

 (Első közzététel időpontja: 2015. január. 18.)

(A fordításhoz katt a teljes bejegyzésekhez!)

 
Teljes bejegyzés

2016.08.11

"Just A Little Bit Of Your Heart"

Személyes vélemény/néhány szó: wonderful! Mondják az angolok. Szerintem is csodálatos e dal mondanivalója és hangzásvilága. Szeretem, amikor egy zenész beleteszi szívét, lelkét egy-egy nótájába, mert olyankor a hallgatónak is több kedve támad újra és újra meghallgatni az adott művet. Nem gondoltam volna, hogy Harry Styles ilyen mélyérzésű fiatalember, de ha már itt járunk, engem egy igazán kellemes csalódásként ért az Ariana albumára szánt irománya. Fantasztikus, ahogy elbeszéli mély érzelmeit a zenén keresztül, és... Csak ajánlani tudom! Szép munka. :)

Azt hiszem, a többit már elmondja a dal...

(Első közzététel időpontja: 2014. december 22.)

(A fordításhoz katt a teljes bejegyzésekhez!)

 
Teljes bejegyzés

2016.08.11

"Break Your Heart Right Back"

Személyes vélemény/néhány szó: átkozottul tetszetős ez a dal is (többek között) Ms Grande legújabb albumán. Bámulatos, ahogyan visszatükrözi a csajos ravaszságot, amint visszacsap a szemtelen pasijának. Jogos a "bosszú", hiszen egy megcsalás már csak megcsalás. Végtére is... Nem nagy bűn, ha kicsit haragszunk a hazudós gazfickónkra, nemde?

Nem mellesleg mostanra a legnagyobb élvezetekkel énekelgetem, dúdolgatom a fülbemászó dallamot... :)

(Első közzététel időpontja: 2014. november 24.)

(A fordításhoz katt a teljes bejegyzésekhez!)

 
Teljes bejegyzés