Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Yours Truly" Album Dalok

600x600.jpg                     

 

 

 

Az első lemezről... : )

 

Cikkek

2016.08.21

"Piano"

Személyes vélemény/néhány szó: viszonzatlan szerelemmel küzdesz? Mar a fájdalom, éget a féltékenység, hogy az a srác/lány, akit már réges-régóta kiszemeltél magadnak, foglalt? Sebaj! Ne ess fölösleges, és mély depresszióba, ugyanis itt egy pörgős, vidám, és teljesen más felfogású szám Mis Ariana Grande-től! :) Élvezd ki, hogy fiatal vagy, és kóstolj bele ebbe a dalba, merülj el a szövegébe, és hidd el; utána jobb kedved lesz.

PLUSZ: többé nem akarod kinyírni azt a bizonyos személyt, aki elmerte csórni tőled az ideálodat! ;)

(Első közzététel időpontja: 2014. január 31.)

(A fordításhoz katt a teljes bejegyzésekhez!)

 
Teljes bejegyzés

2016.08.21

"Lovin' It"

Személyes vélemény/néhány szó: adorable... Azaz imádni való ez a szám! (A részemről legalábbis mindenképpen az.) Szóval, hogy rátérjek a szövegre, kihagyhatatlan, hogy megemlítsem; ez egy igazi flörtölős szám, akárhogy is látszik. Merthogy, azon felül, hogy a dalos pacsirta marasztalja a helyes srácot, még lazán be is ismeri; szereti! :D
Hallgassátok élvezettel. Nekem bejövősnek tűnik.

(Első közzététel időpontja: 2014. január 25.)

(A fordításhoz katt a teljes bejegyzésekhez!)

 
Teljes bejegyzés

2016.08.21

"Right There" (feat. Big Sean)

Személyes vélemény/néhány szó: feltételezhetnénk azt, hogy ebben a dalban a lány veszi át a vezető szerepet, de ugyanakkor meg is cáfolhatjuk az állítást. Ebben a jó kis Ariana Grande számban váltakozó érzelmek bontakoznak ki az énekesnő, és a rapper, Big Sean felől is. Azt hiszem, a dal főbb éltető ereje a furfangosság, és a vidám szerelem. „Ha nem változol, én mindig itt leszek!" :)

(Első közzététel időpontja: 2014. január 18.)

(A fordításhoz katt a teljes bejegyzésekhez!)

 
Teljes bejegyzés

2016.08.21

"Honeymoon Avenue"

Személyes vélemény/néhány szó: Ariana Grande stílusát figyelembe véve ez a szám is csodálatos lett! Véleményem szerint olyan hatást kelt az emberben, mintha ő maga is szívesen elmenne egy „autós nászútra" valaki társaságában. Legyen az a párja, akár egy kiszemeltje. Az igazán átható szerelmi lírát mindenkinek ajánlom, habár közel sem egyszerű románc hátterét ismerhetjük meg a szövegen át… Ezt azért mindenképpen érdemes tudatba helyezni. Van egy súlya a dalnak, ahogy azt már az első versszakból le lehet szűrni:  I looked in my rear view mirror and | It seemed to make a lot more sense| Than what I see ahead of us, ahead of us, yeah.| - Magyarán sokkalta jobb volt ez a kapcsolat a múltban, mint a jelenben, vagy a jövőben bármikor lehetne! Kívánok a dalhoz kellemes hallgatást és olvasást!

(Első közzététel időpontja: 2014. január 12.)

(A fordításhoz katt a teljes bejegyzésekhez!)

 
Teljes bejegyzés