Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nathan Sykes

nathan_sykes_-_unfinished_business.png   

 

 

A szólóénekes első egyéni

albumáról fordítgattam dalokat!  : )

 

 

 

Cikkek

2017.07.02

"Over And Over Again"

/ Menüpont: Nathan Sykes

Személyes vélemény/néhány szó: gyönyörű és lelket simogató dal, amely őszinte érzelmeket vall meg. Azt hiszem, ilyen az, amikor egy fiú valódi érzéseket táplál egy hölgy iránt, és ezt papírra veti. Komoly szándékok, tiszta lelkiismeret annak kapcsán, hogy vigyáz a kiválasztott lány szívére és becsben tartja őt egész életében. A klipjét mindenképpen ajánlani tudom, hiszen ott mutatkozik meg mindez a legszebb vizuális formában! 

(Első közzététel időpontja: 2015. december 31.)

(A fordításhoz katt a teljes bejegyzésekhez!)

 
Teljes bejegyzés

2017.07.02

"More Than You'll Ever Know"

/ Menüpont: Nathan Sykes

Személyes vélemény/néhány szó: Izgatottan vártam, mi lesz a következménye egykori bandám tagjainak személyes karrierjével, így utólag. Nathanben nem csalódtam, mivel gondoltam, hogy valamikor még kamatoztatni fogja énektudományát, és abban sem vagyok éppenséggel olyan biztos, hogy nem-e az övé ez a kellemes hangulatú jazz-es beütésű dal. A dalszövegíráshoz mindig is volt tehetsége, azonban mikor először volt szerencsém végighallgatni a dalt (klippel együtt), akkor egyáltalán nem vettem volna ki belőle perverziót. Ám, amint elkezdtem szépen, lassan lefordítgatni a szöveget, egyre inkább azon kaptam magam, hogy első megérzésem némileg becsapott. Annyiban jól gondoltam, hogy úriemberhez méltóan megvallja benne a főhős érzelmeit, de hogy a csinos, gentleman stílusú öltöny mögött egy kissé huncut oldal rejtőzne… Na azt nem. Ettől függetlenül elnyerte a tetszésemet a hangzás, és Nathan éneklése is. Szerintem egészen szerethető a nóta! : D 

(Első közzététel időpontja: 2015. április 4.)

(A fordításhoz katt a teljes bejegyzésekhez!)

 
Teljes bejegyzés

2017.07.02

"Kiss Me Quick"

/ Menüpont: Nathan Sykes

Személyes vélemény/néhány szó: egyszerűen magával ragadó! Király a hangzása, amely pörgős, a stílusa,ami vagány,  a mondanivalója pedig tökéletesen visszahozza a flörtölés hagyományos, de fantasztikus világát!
Csajok, szerintem nekünk ilyen cuki kis bevállalós pasikra lenne szükségünk, így hát minden elismerésem a dalszövegírónak, de azért Nathan-t is dicséretben részesítem. Elmondása szerint sosem brillírozott a csajozás terén (nehezen hiszem el), ám ez a próbálkozása kifogástalan lett számomra. Talán-talán még jobban is tetszett így többszöri meghallgatás után, mint az előző slágere, a More Than You'll Ever Know. 
Remélem, azért tetszik a fordítás! : )

(Első közzététel időpontja: 2015. július 1.)

(A fordításhoz katt a teljes bejegyzésekhez!)

 
Teljes bejegyzés

2017.07.02

"Give It Up"

/ Menüpont: Nathan Sykes

Személyes vélemény/néhány szó: Mr. Sykes, mit is mondjak… Egy egészen új oldalát ismerhettük meg ez által a szám által, hiszen erősen szexuális tartalmakkal édesített meg vadonatúj klipjét az énekes nem régiben, amelyhez ez a (véleményem szerint ugyan kevésbé sokat mondó, de mégis hízelgő a szeretett lánynak kimutatott hódolatát illetően) a dal társul. A hozzá forgatott kisfilm még most sem tartozik a kedvenceim közé, bár elismerendő, hogy a lazán kisfiús „The Wanted” tagból egy szexi, talán érettebb férfi kacsint vissza ránk. A dalt azonban sokadszorra meghallgatva kijelenthetem, hogy megszerettem! : D

(Első közzététel időpontja: 2016. június 26.)

(A fordításhoz katt a teljes bejegyzésekhez!)

 
Teljes bejegyzés

2017.07.02

"Famous"

/ Menüpont: Nathan Sykes

Személyes vélemény/néhány szó: a kemény munka gyümölcsöt hozott, mivel énekesünknek színvonalas albumot sikerült létrehoznia, Unfinished Business néven. Ez a dal a lemezről nem mellesleg tökéletes reprezentációja annak a tipikus szerelemnek, amelyben az egyik fél csak a hírnév miatt (hétköznapibb módon a pénz miatt) van valakivel együtt. Természetesen, itt a lány tölti be ezt a szerepet. Csak akkor érdeklődik Nathan iránt (vagy az iránt a pasi iránt, akit feltételezhetően a klipben is alakít Nathan), amikor rivaldafényről van szó. Ám nem elég a lánynak, hogy kihasználja Nathant, még csak nem is vonzódik igazán hozzá, sikeresebb pasasok társaságában érzi jobban magát. A klip nekem elnyerte a tetszésemet, hiszen szeretem, ha egy dal összhangban van a hozzá készített kisfilmmel.  Érdekesek tartom viszont, hogy rejtélyes a háttér sztori, nem tudjuk pontosan, hogy önéletrajzi ihletésű-e a szöveg.  Az viszont biztos, hogy az ilyen „szerelem” nem éri meg az árát! :) 

(A fordításhoz katt a teljes bejegyzésekhez!)

 
Teljes bejegyzés